چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

امیرعبداللهیان به مصر سفر می‌کند

امیرعبداللهیان به مصر سفر می‌کند یک رسانه عربی گزارش داد که وزیر امور خارجه ایران در گامی که پیش‌بینی می‌شود روابط ایران و مصر را تقویت کند، طی روز‌های آینده به قاهره سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری عربی ۲۱ گزارش داد که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گامی که پیش‌بینی می‌شود روابط ایران و مصر را تقویت کند، طی روز‌های آینده به قاهره سفر می‌کند.

 

به نوشته این رسانه، سفر امیرعبداللهیان در برهه‌ای مهم و حساس با توجه به تحولات منطقه صورت می‌گیرد و این سفر نگرانی محافل رژیم صهیونیستی را به همراه داشته است.

 

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» در گزارشی با عنوان «هشدار... مصر و ایران در سایه جنگ غزه به یکدیگر نزدیک می‌شوند»، این نگرانی را ابراز داشت.

 

به نوشته این روزنامه صهیونیستی، مذاکرات فشرده‌ای بین قاهره و مقامات ارشد جنبش انصار الله یمن و ایران در روز‌های اخیر درباره تحولات در دریای سرخ انجام شده است.

 

این روزنامه صهیونیستی افزود: آنچه در منطقه رخ می‌دهد، روابط مصر و ایران را به دلیل منافع مشترک دو کشور و به دلیل اینکه ایران بازیگری اصلی در منطقه به حساب می‌آید، تقویت می‌کند.

 

به نوشته این روزنامه، با تنش‌هایی که بین مصر، آمریکا و رژیم اسرائیل، ایجاد شده است، انتظار می‌رود روابط مصر با ایران بیش از پیش تقویت شود.

 

گفتنی است که قرار داد "کمپ دیوید" (۱۹۷۹) میان رژیم صهیونیستی و مصر را باید اساس اختلافات تهران - قاهره و قطع رابطه میان دو طرف دانست، هرچند مسائل دیگری نیز در این زمینه وجود دارد.

 

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور اسبق ایران بعد از انقلاب مصر، به این کشور سفر کرد، ولی این سفر هیچ گشایشی برای ترمیم روابط سیاسی ایران و مصر ایجاد نکرد. در دوره روحانی نیز حرکت خاصی برای بهبود روابط تهران - قاهره صورت نگرفت. تا اینکه در دولت رئیسی گره کور روابط ایران و مصر در حال باز شدن است. پس از برقراری مجدد روابط تهران - ریاض، برقراری رابطه میان تهران - قاهره نیز روی ریل رفع اختلافات افتاده است.

 

همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان و هیات همراه که خرداد ماه به تهران سفر کرده بود، با اشاره به اظهارات سلطان عمان مبنی بر تمایل مصر برای از سرگیری روابط با جمهوری اسلامی ایران، تاکید کردند: ما از این موضع استقبال می‌کنیم و مشکلی در این زمینه نداریم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار